Ügetőszilveszter
Az év utolsó napján vár a lóversenyszezon hagyományos záró csúcseseménye, az Ügetőszilveszter a budapesti Kincsem Parkban. Izgalmas futamok, klasszis lovak, koncertek és fergeteges hangulat december 31-én délután 14:00 órától! Lovasok.hu Klubkártyával a belépés INGYENES!

Gyere el és legyél részese az év utolsó sporteseményének

A főváros legnagyobb szabadtéri óévbúcsúztató rendezvénye kihagyhatatlan délutáni szórakozás az egész családnak. A közönség kiszolgálását 3500 férőhelyes lelátó, 1000 fő befogadására alkalmas fogadó hall, 250 férőhelyes klimatizált Panoráma étterem, 600 fős fűtött bulisátor és az 50 férőhelyes Turf Szalon segíti.

Szeretnél a 2.000 Ft-os belépő helyett ingyen, sorban állás nélkül bejutni?

Lovasok.hu Klubtagjaink klubkártyájuk vonalkódjának felmutatásával ingyenesen léphetnek be az Ügetőszilveszterre. Ha nem vagy még Klubtag, regisztrálj:

2017 Kérem a kártyát 2018

December 31-én irány a Kincsem Park!

Az év utolsó napján 14:00 és 19:00 között ár a lóversenyszezon hagyományos záró eseménye, az Ügetőszilveszter a Kincsem Parkban: lovas programok, ügető versenyek, fogadási lehetőség élő zene, ismert előadóművészek és az elmaradhatatlan tűzijáték biztosítja a fergeteges hangulatot. Ez a különleges versenynap Budapest legismertebb és leglátogatottabb szabadtéri rendezvénye szilveszter délutánján. Az esemény népszerűségének legfőbb oka, a rendezvény közel húsz éves tradíciója, a színészek-sportolók hajtása, a lovak és a fogadás izgalma, a nagy nyeremények és a hatalmas óévbúcsúztató buli.

Klubkártyáddal nemcsak ingyen mehetsz be, de nyerhetsz is!

Gyere el az Ügetőszilveszterre és nyerd meg:

 • fődíjunkat, egy 2 fős kétnapos szállást lovaglásssal az Equital Lovasudvar és Welness Panzióban;
 • vagy heti nyereményeink egyikét, Lovasok.hu-s pólót, kabátot, esernyőt;
 • vagy ha szerencsés vagy, napi nyereményünk, egy egyedi Lovasok.hu-s bögre is a Tiéd lehet! 

Az Ügetőszilveszter után egészen január 31-ig minden nap kisorsolunk egy Lovasok.hu-s bögrét, hetente egy Lovasok.hu-s pólót, kabátot és esernyőt. Nincs más teendőd, csak váltsd ki Lovasok.hu Klubkártyádat és vegyél részt az Ügetőszilveszteren! A rendezvényre való belépés során érvényesítsd Klubkártyádat és nemcsak ingyen, sorban állás nélkül bulizhatsz a Kincsem Parkban, hanem megnyerheted a a két éjszakára, két főre szóló szállást az Equital Lovasudvar jóvoltából. A nyeremény tartalmazza a bőséges büféreggelit is, illetve 1 alkalom lovaglást Neked és vendégednek.

Nincs még Klubkártyád? Jó hírünk van! Akár a helyszínen is regisztrálhatsz! Keresd a Lovasok.hu standokat és hoszteszeinket, akik örömmel segítenek Neked a Klubkártya igénylésében.

A nyeremény átvételének (és a játékban való részvételnek) az a feltétele, hogy a regisztrációt követően legkésőbb 2018. január 2-án éjfélig élesítsd Klubkártyádat, azaz fizesd be a kártya letéti díját, 990 Ft-ot. További részletek a promócióról a http://klubkartya.lovasok.hu/ugetoszilveszter-2017 oldalon.

Fergeteges hangulat a lelátón

A főváros legnagyobb szabadtéri rendezvénye az Ügetőszilveszter 1999 óta csábítja nézők ezreit a lelátóra, tavaly több, mint 12 ezer ember varázsolt fergeteges hangulatot a pályára. A nézők gyalog a Pillangó utcai metró megállótól a felújított alagúton keresztül is megközelíthetik a versenypályát. 

A lelkes publikum amúgy is emelkedett hangulatát tovább fokozza a kifogyhatatlan mennyiségű forralt bor, a futamok közötti élőzene és a szezon legjobbjainak ünneplése. A szervezők az óriáskivetítők segítségével felidézik a szezon felejthetetlen pillanatait. A nagyszabású 10 futamos versenynap14 órakor kezdődik, kapunyitás a Kincsem Park főbejáratánál 12:30-kor.

Tervezett programok az Ügetőszilveszteren

 • 13:00 Kapunyitás
 • 14:00-19:00 Ügetőversenyek, kiemelt futamok:
  15:00 Színészek és sportolók hajtása
  17:00 Lovaregyleti Díj
 • 19:15 Agárverseny
 • 19:30 Tűzijáték
 • 21:00 Kapuzárás
 • Közben: Retro Disco – DJ SMASH a fűtött bulisátorban
 • Ingyenes gyerekprogramok: póni lovaglás, állatsimogató

Hírességek versenye az Ügetőszilveszteren: tud-e győzni Pamkutya?

Az év utolsó napján a hagyományos Ügetőszilveszteren ismét versenykocsiba ülnek a híresességek a Kincsem Parkban. A Zenthe Ferenc Emlékversenyben a színészek közül Epres Attila és Árpa Attila a győzelemért küzdhet. A sportriporterek táborát a Sport TV arca Petur András erősíti, míg a sportolók közül a cselgáncsos Ungvári Miklós és a párbajtőr világbajnok Székely Zoltán emelhető ki. Ebben a futamban indulnak az Ügetőszilveszter abszolút újoncai is, a két ismert youtuber, Pamkutya Pista és Pamkutya Béla. A tinédzserek körében roppant népszerű előadók Spartacus és Nemzetesúr kocsijában indulnak.

A sztárok második versenyében a Bubik István Emlékversenyben a címvédő Martinek János olimpiai bajnok most is esély, bár az M4 csatorna riportere, Török Olivér megtréfálhatja a finisben az egykori öttusázót. 

Miből lesz a cserebogár, mióta van buli az Ügetőn?

Pécsi Istvánt, a Kincsem Park ügyvezető igazgatóját kérdeztük …

Miből lesz a cserebogár? Ezt a kisiskolából jól ismert kérdést szoktuk feltenni magunknak évről-évre, mikor elkezdjük szervezni az aktuális Ügetőszilvesztert. A rendezvény mai formája 1999-ben alakult ki. Szinte a semmiből.

Minimális marketing költségünket, hatalmas lelkesedéssel próbáltuk kompenzálni. Nem volt még internet, instagram, Facebook, TV és rádió szpot, de még óriásplakát sem. Volt viszont egy közepes képességű sokszorosító gépünk, ahol az első szórólapokat és plakátokat nyomtattuk ki. Szórólapunk már volt, de hol terjesszük? Magunkból kiindulva a fiatalokat céloztuk meg. Elmentünk az egyetemekre, főiskolák kollégiumába és kiragasztottuk az első Ügetőszilveszter reklámját. ’99-ben a törzsközönség mellett, megjelentek a fiatalok százai, ezrei és fantasztikus hangulatot teremtettek a Kerepesi úti Ügetőpályán (ma Aréna Pláza) az óévbúcsúztató versenynapon. Hatalmas élménnyel és kisebb nagyobb nyereményekkel mentek haza és adták tovább az Ügetőszilveszter hírét. Olyannyira, hogy a következő évben a számuk megduplázódott, majd elértük az 5-10.000 fős közönséget.

Egy évtized alatt a közönségnek köszönhetően a leglátogatottabb versenynapunkká és ismert branddé vált az Ügetőszilveszter. Az akkori diákok ma már gyerekeikkel érkeznek évről-évre a Kincsem Parkba, hogy jó hangulatban, közösen búcsúztassák az óévet. 

Így kezdődött: Színészek és Sportolók hajtása

Az 1999-es induláskor a rendezvény nagyobb hírverése érdekében, ismert színészeket, sportolókat és közéleti személyiségeket hívtunk meg, hogy jöjjenek el és hajtsanak az Ügetőszilveszteren. A célunk az volt, hogy jelenlétükkel és ismertségükkel minél több rajongójukat, ma úgy mondanánk, hogy követőjüket próbáljuk meg kicsábítani az eseményre. A cseppet sem veszélytelen feladatra néhány ismerős sportoló mellett, Pintér Tamás Oroszlán kaszkadőr, Bubik István színművész, Ferjancsik Domonkos és Székely Zoltán vívók, Martinek János olimpiai bajnok öttusázó és a fogathajtó világbajnokok a Lázár testvérek vállalkoztak.

Az első versenyt ’99-ben Lázár Vilmos nyerte Vesnával, mögötte Székely Cérna és Söul bajnoka Martinek János végzett.

A közel két évtized alatt nagyon sokan kipróbálták az ügetőhajtást, csak néhány név a fantasztikus névsorból: Kőbán Rita, Udvaros Dorottya, Verebes Linda, Árpa Attila, Ungvári Miklós, Fábry Sándor, Epres Attila, Józsa Imre, Balogh Gábor, Nemcsák Károly, László Boldizsár, Mészáros Árpád Zsolt, Csányi Sándor, Szabó Győző, Noszály Sándor, DJ Dominik, Pindroch Csaba, Piroch Gábor.

Ügetőszilveszter a Panoráma Étteremből

Nézd az Ügetőszilvesztert kényelmesen a Kincsem Park Panoráma Étterméből: svédasztalos menü, ültetett ellátás és fogadási lehetőség a második emeleti fűtött étteremben! Asztalfoglalás és bővebb információ: etterem@kincsempark.hu

Ügetőszilveszter a Turf Szalonból

Elsősorban profi lóverseny látogatóknak ajánljuk, a földszinten, a fogadó hallból nyílik. Külön kasszák, monitorok, mosdók, kibővített vendéglátással várják a törzsjátékosokat. További információ és helyfoglalás a titkarsag@kincsempark.hu e-mail címen.

Elérhetőségek:

Kincsem Park
Kincsem nemzeti lóverseny és lovas stratégiai Kft.

1101 Budapest, Albertirsai út 2-4.
Tel.: (+36)-1-433-0520
Fax.: (+36)-1-433-0521
E-mail: info@kincsempark.hu
Web: www.kincsempark.hu

Az Ügetőszilveszter Facebook oldala »

Frissítve: 2017.12.29.
Forrás: Kincsem Park

Időpont:

2017 December 31. 13:00 21:00
Helyszín:

1101, X. kerület (Magyarország)
Albertirsai út 2-4.
Hozzászólások:


Közelgő események:
 • Győrszemere - MLSZSZ - 2024.06.23. - Szabadidőlovas
    Június 23.
 • Bácsalmás - SZLV - 2024.06.23. - Szabadidőlovas
    Június 23.
 • Regöly - Tolna-Vármegyei bajnokság III.forduló - 2024.06.23. - Szabadidőlovas
    Június 23.
 • Gyöngyöspata - Lacetta Birtok - SZLV - 2024.06.23. - Szabadidőlovas
    Június 23.
 • Kaposvár - Lovasakadémia - Országos Minősítő - 2024.06.28-30. - Díjugratás
    Június 28. - 30.
 • Pér - Bak-Sok. BLV. Sor. II. forduló - 2024.06.29. - Szabadidőlovas
    Június 29.
 • Jászkarajenő - Jászkarajenői Lovascentrum- SZLV - 2024.06.29. - Szabadidőlovas
    Június 29.
 • Budapest - Nemzeti Lovarda - CDN-A - 2024.06.29-30. - Díjlovaglás
    Június 29. - 30.
 • Budapest - Nemzeti Lovarda - CSIO3*-W-NC EEF SF, CSI1*, CSIYH1* - 2024.07.11-14. - Díjugratás
    Július 11. - 14.
 • ATTILA TÚRA AZ ÓPUSZTASZERI AKHAL MÉNESNÉL
    Július 28. - Augusztus 3.
 • Balmazújváros - SZLV - 2024.08.03. - Szabadidőlovas
    Augusztus 3.
 • A MAGYAR SZTYEPPÉKTŐL AZ ERDÉLYI HEGYEKIG
    Augusztus 31. - Szeptember 8.
 • EMESE TÚRA
    Szeptember 15. - 21.
 • III. Keceli Országos Lovastusa Verseny - 2024.09.21-22.
    Szeptember 21. - 22.
 • Ópusztaszer - Duna-Tisza túra - Ópusztaszer Akhal Ménes - 2024. 09. 28. - 10.05.
    Szeptember 28. - Október 5.

 
Horze Lovasáruház   Decathlon   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Vetashop webáruház   Barefoot   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés
Hiba bejelentés